Με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος -31 Μαΐου- το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πέλλας «Όραμα» σε συνεργασία με την Π.Ε. Πέλλας και τον Δ. Έδεσσας διοργανώνει για 13η χρονιά το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ με τίτλο «Εθίσου στον Αθλητισμό»

Στο φετινό Τουρνουά που ήδη έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 27/5 και θα ολοκληρωθεί στις 14/6 συμμετέχουν 9 ομάδες με 115 παίκτες με τον μικρότερο παίκτη να έχει ηλικία 15 χρονών και τον μεγαλύτερο 65 !

Θα διεξαχθούν συνολικά 23 αγώνες, όπου μικροί και μεγάλοι, έμπειροι και ερασιτέχνες μπορούν να συμμετέχουν και να τους καμαρώσουν τα παιδιά τους, οι φίλοι τους, κτλ.

Κατά τη χθεσινή μέρα το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» διοργάνωσε σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Μελέτης «ΤΥΤΩ» παράλληλη δράση για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου, έξω από το ΔΑΚ Έδεσσας με θέμα «οι επιπτώσεις στο περιβάλλον από τα από-τσίγαρα» με τη συμμετοχή περίπου 20 παιδιών.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 19:00 στο ΔΑΚ Έδεσσας με διαγωνισμό τριπόντων, απονομές μεταλλίων, κτλ.

Ενημέρωση για τους αγώνες στη σελίδα μας στο fb: Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας “Όραμα” @kpOrama

Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

 

 

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

 

Σας περιμένουμε όλους !