Σύλληψη για πλαστογραφία και ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (3 Ιουνίου 2022) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, κατά την έξοδό του από τη χώρα, επέδειξε δελτίο ταυτότητας που ανήκει σε διαφορετικό πρόσωπο. Επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για διακεκριμένες κλοπές και συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και το μέτρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (3 Ιουνίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 69,7 γραμμαρίων. Επίσης σε όχημα που επέβαινε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.
Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (3 Ιουνίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαπές γυναίκες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν μέσα από σταθμευμένο όχημα ένα ηχοσύστημα, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.