Στη μέση η Δέσποινα Πατρικίου Διευθύντρια του ΣΔΕ Γιαννιτσών όπου δήλωσε μεταξύ άλλων – Σας ευχαριστούμε όλους σας για την επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει από την έναρξη της χρονιάς, στο πλαίσιο μιας αρμονικής συνεργασίας και ενός θετικού, δημοκρατικού και ενθουσιώδους κλίματος

Με μια τελετή στην οποία κυριάρχησε η συγκίνηση και το αίσθημα δικαίωσης απονεμήθηκαν τα απολυτήρια για τη φετινή χρονιά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Έδεσσα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριος, παραδίδοντας «τιμής ένεκεν» και τον πρώτο απολυτήριο τίτλο.

Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχε ο αντιδήμαρχος  κ. Μούκας Σωτήριος. Το σχολείο λειτουργεί στην Έδεσσα αδιάλειπτα από το 2009.

Φέτος 15 πολίτες, άνδρες και γυναίκες,  από τον Δήμο Έδεσσας και τον Δήμο Σκύδρας μετά από φοίτηση 2 ετών ολοκλήρωσαν την υποχρεωτική εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας ένα εφόδιο απαραίτητο πλέον στον επαγγελματικό στίβο.

Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Έδεσσα στεγάζεται στο κτίριο του 1ου ΓΕΛ Έδεσσας και υπεύθυνος για τη λειτουργία του είναι ο κ. Νικολάου Δημήτριος.

 

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο της διοικητικής έδρας στα Γιαννιτσά 23820 81010 και στο 6955107482.