Την ώρα που ελληνικός λαός δεινοπαθεί, η διαλλακτικοτητα και ο ρόλος  του κόμματος της Ελληνικής Λύσης αποσαφηνίζουν τα έως τώρα λεγόμενα μας. Καθώς με τα όσα ειπώθηκαν σε χθεσινή εκπομπή  δείχνουν τον τρόμο τους από την άνοδο του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσυπογραφουν την πολιτική ΠΑΣΟΚ καθώς γίνεται θετική και διθυραμβική αναφορά από άνθρωπο του Βελοπουλου αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως το ΠΑΣΟΚ είναι αντισυστημικό και πως αδικείται στις δημοσκοπήσεις.

Μάλιστα, ξεπερνώντας κάθε όριο δεσποτισμού και υποκρισίας, ανέφεραν πως το κόμμα μας θα έκανε συγκυβέρνηση με την ΝΔ. Η απάντηση είναι η εξής : Ο Κυριάκος Βελοπουλος τις τελευταίες ημέρες μετρά απώλειες στελεχών του, λόγω της αναξιοπιστίας του, συνιδρυτής του κόμματος του, τον καταγγέλλει για την ενδεχόμενη συγκυβέρνηση που θα πράξει με το κόμμα της ΝΔ. Ο ίδιος ο κ. Βελοπουλος ξέχνα μάλλον οτι όταν πουλούσε την πραμάτεια του που κατά τα λεγόμενα του εξάλειφε τον κορονοιο, κάποιοι μάλλον τον κάλυψαν για να μην τον παραπέμψουν στην δικαιοσύνη . Ξεχνά, ότι απόκαλεσε ως λάθος, την συμφωνία των Πρεσπών και πως δεν είναι προδότες όσοι την ψήφισαν, ξεχνά ότι ψήφισε μνημόνιο που ήταν εις βάρος του ελληνικού λαού και το ίδιο διάστημα είχε μισό εκατομμύριο μετά την ψήφιση στην Deutsche Bank  . Την πρώτη μέρα που εκλέχθηκε μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο απόκαλεσε τα Σκόπια ως Βόρεια Μακεδονία.

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου έκλεινε με το δάχτυλο του την κάμερα καθώς φοβόταν το είδος της ερώτησης. Στις υποχρεωτικότητες ψήφισε Παρών. Όλα αυτά εμείς θα αφήσουμε να τα κρίνει η λαϊκή ετυμηγορία.

 

Πίστευαν ότι και μέσα από την φυλακή θα ανακόψουν την εθνικοπατριωτική φωνή του Ηλία Κασιδιάρη. Το Εθνικό κόμμα Έλληνες συνεχίζει ακάθεκτο τον αγώνα του για λαϊκή κυριαρχία και θα απαντάει σε όσους καπηλεύονται τα εθνικά ιδεώδη.