Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η συντήρηση και βελτίωση του οδοστρώματος του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου, στην επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Κομμάτι του έργου αυτού είναι και η ανακαίνιση και συντήρηση της Ε.Ο. Έδεσσας – Φλώρινας, συγκεκριμένα στις ανηφόρες του Άγρα και σε μήκος 1.500 μέτρων. Ήδη έγινε φρεζάρισμα του υφιστάμενου ασφαλτικού και ξεκίνησε η ισοπεδωτική στρώση ασφάλτου στα σημεία όπου υπήρχαν “ζυμώματα”, τροχαυλακώσεις  και μικρές καθιζήσεις. Θα ακολουθήσει η τελική στρώση αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα ώστε να εξασφαλιστούν εξαιρετικά επιφανειακά χαρακτηριστικά ομαλότητας, ομοιομορφίας και αντίστασης σε ολίσθηση.

Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, επόπτευσε τις εργασίες, οι οποίες διεξάγονται χωρίς προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Δήλωσε ικανοποιημένος από τους ρυθμούς των εργασιών, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, και ευχαρίστησε όσους μοχθούν, κάτω από δυσμενείς συνθήκες, για την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου . «Συνεχίζουμε να μελετάμε και να παρεμβαίνουμε για την αρτιότητα του οδικού δικτύου της Πέλλας, προκειμένου όλοι μας να μετακινούμαστε στους δρόμους με ασφάλεια», σχολίασε ο κ. Τζαμτζής και κατέληξε « Δεν σταματάμε. Με έργα και παρεμβάσεις η εικόνα της Π.Ε. Πέλλας αλλάζει και η καθημερινότητα του πολίτη βελτιώνεται».