Εκδήλωση την Τετάρτη 13 Ιουλίου στον Πεζόδρομο

 

Μεγάλη εκδήλωση για την οικονομία πραγματοποιεί η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου (Πολύκεντρο) με ομιλήτριες τις βουλευτίνες του κόμματος και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

  • Έφη Αχτσιόγλου, τομεάρχη Οικονομικών και
  • Θεοδώρα Τζάκρη, αναπληρωτή τομεάρχη Εξωτερικών

Θέμα συζήτησης η ξέφρενη άνοδος των τιμών στην Ελλάδα και ο πληθωρισμός που ξεπέρασε το 12% οδηγώντας σε απόγνωση χιλιάδες νοικοκυριά. Από επιλογή η κυβέρνηση δεν μειώνει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα κάτι που έπρεπε να έχει κάνει από τον περασμένο Σεπτέμβριο και δήθεν παγώνει την ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα, αλλά θα την φορτώσει στην τιμή της κιλοβατώρας.

Ο μηνιαίος μισθός, ακόμα και στις οικογένειες που μπαίνει τακτικά και χωρίς προβλήματα στο σπίτι, τελειώνει μέσα στην τρίτη εβδομάδα. Τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν γίνει είδη πολυτελείας και ο μήνας δεν βγαίνει……

Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι «βαρύς» από κάθε άποψη. Τα νοικοκυριά και οι μικρές επιχειρήσεις αφήνουν πίσω τους απλήρωτους λογαριασμούς και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατακτά ακόμη μια αρνητική πρωτιά σε όλη την Ευρώπη, με την ακρίβεια να μην είναι εισαγόμενη, αλλά αποκλειστικά δική του επιτυχία.