Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (11 Ιουλίου 2022) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Σερρών, για υπεξαίρεση.

Εξιχνίαση κλοπής Από το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου 2022, σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 976,10 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Η κλεμμένη τσάντα εντοπίστηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο της.
Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το πρωί της 7ης Ιουλίου 2022 μετέβη σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής σε χωριό της Πέλλας όπου προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας ηλεκτροδότησης και με το πρόσχημα βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης κατάφερε να της αποσπάσει χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες και κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και 1 κινητό τηλέφωνο, συνολικής αξίας 6.000, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.
Τροχαίο δυστύχημα Χθες (11 Ιουλίου 2022) και ώρα περίπου 23.30΄στο 62ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης –  Νέου Πετριτσίου υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός και στο οποίο επέβαιναν 44χρονος και 36χρονος, αστυνομικοί, συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη άγριων ζώων και εξετράπη της πορείας του, έπειτα όχημα το οποίο οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός και επέβαινε 50χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε επίσης με άγριο ζώο, εξετράπη της πορείας του ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο και στη συνέχεια όχημα που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα. Αποτέλεσμα των συγκρούσεων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 53χρονου οδηγού και του 48χρονου συνεπιβάτη, καθώς και ο τραυματισμός των τριών αστυνομικών και της 50χρονης αλλοδαπής. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.