Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (26 Ιουλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 25ης Ιουλίου, αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα ημεδαπού, χρηματικό ποσό 4.700 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπών ·   Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 11 και 13 Ιουλίου 2022, ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, διέπραξαν 4 κλοπές από σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές της Ημαθίας, αφαιρώντας χρηματικό ποσό 1.020 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα αξίας 1.380 ευρώ.

·   Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 15ης Ιουλίου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από όχημα αλλοδαπού, που ήταν σταθμευμένο σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών, δύο τσάντες που περιείχαν χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα.

·   Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 14ης Ιουνίου 2022 σε περιοχή των Σερρών, παραβίασαν όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης στη δικογραφία περιλαμβάνεται ημεδαπή γυναίκα, καθώς παρέλαβε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

·   Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 15ης Ιουνίου 2022 σε περιοχή των Σερρών, μπήκε σε κατάστημα ημεδαπού και εκμεταλλευόμενος την απουσία του ιδιοκτήτη του, αφαίρεσε δύο τηλεοράσεις αξίας 300 ευρώ.

Εξιχνίαση απάτης Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβριο του 2021, με το πρόσχημα πώλησης μηχανήματος έργων μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, εξαπάτησαν ημεδαπό άνδρα αποσπώντας του χρηματικό ποσό 1.636 ευρώ.