Εξιχνιάσεις κλοπών ·   Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ανήλικης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 28η Ιουνίου και 5η Ιουλίου, ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν δύο οικίες στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 1.100, χρηματικό ποσό 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

·   Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2022, παραβίασε οικία ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε αντικείμενα συνολικής αξίας 600 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να παραβιάσει και διπλανή οικία χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Εξιχνίαση απάτης Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 27ης Ιουλίου 2022 σε περιοχή της Πιερίας, προσέγγισε ηλικιωμένο ημεδαπό και  προσποιούμενος ότι συνομιλεί τηλεφωνικά με τον γιο του ηλικιωμένου, με το πρόσχημα ολοκλήρωσης διαδικασίας επιστροφής χρημάτων, απέσπασε από τον παθόντα χρηματικό ποσό 180 ευρώ. Επίσης διαπιστώθηκε ότι με την ίδια μέθοδο προσπάθησε νωρίτερα να εξαπατήσει δύο γυναίκες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (28 Ιουλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 27ης και 28ης Ιουλίου, αφαίρεσε τμηματικά από επιχείρηση στην οποία εργαζόταν, 12 δοχεία με συνολικά 240 λίτρα υγρού καυσίμου, συνολικής αξίας 450 ευρώ. Στο όχημά του κατελήφθη να μεταφέρει 6 δοχεία υγρού καυσίμου που είχε αφαιρέσει, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.