Σύλληψη για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη σήμερα (9 Ιουλίου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στον αύλειο χώρο πολιτιστικού συλλόγου, με σκοπό την κλοπή. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένας φακός.
Συλλήψεις για παρεμπόριο

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου, συνελήφθησαν χθες (8 Ιουλίου 2022) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης 3 άτομα, προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων σε περιοχή της Πιερίας. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο των καταστημάτων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 182 απομιμήσεις γνήσιων ειδών (τσάντες, πορτοφόλια, ενδύματα), τα οποία διέθεταν προς πώληση. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ιδιοκτητών των παραπάνω καταστημάτων.

 

Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (9 Ιουλίου 2022) και ώρα 09.30 περίπου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 74χρονο ημεδαπό που κινούταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 74χρονου πεζού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.