Οι  ταινίες του θερινού σινεμά από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και τη ΔΗΚΕΔΕ είναι:

 

Πέμπτη και Παρασκευή 18 και 19/8/2022: Θεέ μου τι σου κάναμε 3! Ώρα έναρξης προβολής: 20:30.

Κωμωδία.  Διάρκεια: 98’.  Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Σαλιμάτα Καματέ, Νανού Γκαρσία, Γιν Μπινγκ, Τατιάνα Ρόζο, Ντάνιελ Ρούσο.

Ο Κλωντ παρά το γεγονός ότι έχει ζητήσει από τους γαμπρούς του να μετακομίσουν όλοι κοντά στο πατρικό σπίτι για να βλέπει συχνά τις κόρες του, πλέον νιώθει να πνίγεται αφού όπου κοιτάξει βλέπει τις ..απίθανες επιλογές τους. Παρόλα αυτά, ο Κλωντ και η Μαρί σύντομα θα γιορτάσουν την 40η επέτειο των γάμων τους.
Ειδικά για την περίσταση οι τέσσερις κόρες τους, Ιζαμπλέλ, Οντίλ, Σεζολίν και Λόρα αποφάσισαν να οργανώσουν ένα πάρτυ έκπληξη στοπ πατρικό σπίτι στη Σινιόν.
Επίσης αποφάσισαν να καλέσουν η κάθε μία και τα πεθερικά της…

-Σάββατο και Κυριακή 20 και 21/8/2022: Η οικογένεια του Μεγαλοπατούσα. Ώρα έναρξης προβολής: 20:30.

Κινούμενα σχέδια (στα ελληνικά). Διάρκεια: 89’. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Θανάσης Δρακόπουλος, Μαρία Κάνθερ, Μάρκος Δρουσιώτης, Ζωή Κυπριανού, Άρης Κυπριανού, Έφη Χαραλάμπους, Χρήστος Γρηγοριάδης

 

Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

 

 Γενική είσοδος: 6 ευρώ. Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο:

https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-kataraktes-edessa/  

Περιοχή Μύλων Έδεσσα (πάρκο Καταρρακτών).