Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στο τμήμα από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου έως τον Ισόπεδο Κόμβο του Μελισσίου και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας. Επίσης θα γίνουν έργα στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) στο τμήμα από τον σηματοδότη της Παράκαμψης της Παραλίμνης στη συμβολή με την παλιά Εθνική Οδό έως τον σηματοδότη του Ισόπεδου Κόμβου στο Μικρό Μοναστήρι, καθώς και στο Παράπλευρο δίκτυο (SR) του Αγίου Αθανασίου, από τον Ισόπεδο Κόμβο της Γέφυρας έως τον Ισόπεδο Κόμβο του Αγίου Αθανασίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 23 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου του 2022, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.