Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για «το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό» Σοσιαλισμός η απάντηση τον 21ο αιώνα!

Με το παραπάνω σύνθημα, το 48ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» κάνει τη στάση του και στο Νομό Πέλλας στην πόλη των Γιαννιτσών! Το ταξίδι αυτό αναμένεται να συναντήσει δεκάδες χιλιάδες νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα, όπως σταθερά και με συνέπεια κάνει κάθε χρόνο, αποδεικνύοντας, για ακόμα μια φορά, την πολιτική και πολιτιστική του προσφορά και διεισδυτικότητα στους νέους και τις νέες!

Ειδικότερα σε εποχές που διψάμε για μια σταγόνα πολιτιστικής ανάσας, το Φεστιβάλ της ΚΝΕ έρχεται να τη δώσει απλόχερα και να αναδείξει μια πρόταση μακριά από τη σαπίλα και την υποκουλτούρα που κυριαρχεί!

Σε αυτά τα σπουδαία λόγια του Νίκου Μπελογιάννη λοιπόν, από τα όποια φέτος είναι εμπνευσμένο το σύνθημα του 48ου Φεστιβάλ, συμπυκνώνονται εύστοχα και αρμονικά τα δεκάδες συνθήματα που γεννά η πάλη των κομμουνιστών για ένα κόσμο «στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων», το σοσιαλισμό! Γιατί ο αγώνας μας είναι και μεγάλος και ωραίος και συγκλονιστικός!

Πιο συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή  2 Σεπτεμβρίου το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» κάνει τη στάση του στο Νομό Πέλλας, στην πόλη των Γιαννιτσών! Οι εκδηλώσεις φέτος θα πραγματοποιηθούν σε νέο χώρο, στο πάρκο του Άη Γιώργη, από τις 20:00 μ.μ

Το πρόγραμμα Περιλαμβάνει:

  • Κεντρική ομιλία από την Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της Κ.Ε.Ο.Ε του Κ.Σ της ΚΝΕ
  • Συναυλία με τους Γουεστ Μες
  • Λαϊκό Ρεμπέτικο Γλέντι με τους Κώστα Γκρανόπουλο, Αντώνη Ανέστη, Γεωργία Χατζημπαλάση

Στον χώρο θα υπάρχει μαθητική έκθεση, ενώ ταυτόχρονα θα διεξάγεται τουρνουά σκάκι. Επίσης στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής