Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και τον Αύγουστο οι εργασίες για τη βελτίωση του Εθνικού και του Περιφερειακού Οδικού Δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη παρεμβάσεις στο τμήμα από τη διασταύρωση προς Αγία Τριάδα μέχρι τον κόμβο του Περιφερειακού, προς Φλώρινα. Ήδη έγινε φρεζάρισμα του υφιστάμενου ασφαλτικού και ξεκίνησε η στρώση αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα ώστε να εξασφαλιστούν εξαιρετικά επιφανειακά χαρακτηριστικά ομαλότητας, ομοιομορφίας και αντίστασης σε ολίσθηση.

 

Η συγκεκριμένη παρέμβαση, που εκτείνεται σε μήκος περίπου 1500 μέτρων, αποτελεί τμήμα έργου, που υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας,  συνολικού προϋπολογισμού 1.510.000 ευρώ, με τίτλο «Συντήρηση οδοστρωμάτων σε τμήματα της Ε.Ο. 2»  και περιλαμβάνει τις περιοχές Μαυροβουνίου, Ριζαρίου, Δροσιάς, Αγ. Αθανασίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του το πρωί στο εργοτάξιο, ζήτησε την κατανόηση των διερχομένων πολιτών, για την ολιγοήμερη ταλαιπωρία και τη συμμόρφωσή τους  στις υποδείξεις των υπευθύνων, που κατευθύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων.