Εκτέλεση  ενταλμάτων σύλληψης  

·         Σε συνέχεια χθεσινού δελτίου τύπου σχετικά με τον εντοπισμό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (9 Αυγούστου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, ημεδαπός άνδρας, τα στοιχεία του οποίου είχαν ταυτοποιηθεί και σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Χαλκιδικής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

·         Συνελήφθη  χθες (9 Αυγούστου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Καβάλας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συλλήψεις για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (9 Αυγούστου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, αλλοδαπή γυναίκα και αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν διαρρήξει Ιερό Ναό από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι, μήκους 18 εκατοστών, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και το κλεμμένο χρηματικό ποσό.

 

Σύλληψη για απάτη και καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (9 Αυγούστου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (8 Αυγούστου 2022) το απόγευμα, παρέλαβε από  αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα όχημα, το οποίο πωλούνταν αφού τον έπεισε για υποτιθέμενη κατάθεση του χρηματικού αντιτίμου. Το όχημα εντοπίστηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για απάτη.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 4ης Αυγούστου 2022 σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας ένα ποδήλατο, αξίας 200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.