Εξιχνίαση κλοπών

·   Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 24 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου 2022, παραβίασε 4 καταστήματα και 1 οικία στην πόλη των Σερρών, αφαιρώντας συνολικό χρηματικό ποσό 1.700 ευρώ. Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα, ενέχεται σε 4 απόπειρες κλοπής από καταστήματα στις Σέρρες. Οι  φθορές που προκάλεσε παραβιάζοντας τα καταστήματα και την οικία, ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.

·   Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2022, παραβίασε τρεις οικίες σε περιοχή της Πέλλας, από τις οποίες αφαίρεσε εργαλεία, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.150 ευρώ.

Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβριο του 2021, με το πρόσχημα πώλησης αγροτικού μηχανήματος μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασαν από ημεδαπό, χρηματικό ποσό 12.500 ευρώ.