Στον αγιασμό και στα εγκαίνια του νέου νηπιαγωγείου της Πετριάς παραβρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. Ενώ νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Βουλευτής παραβρέθηκε στους αγιασμούς του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Γιαννιτσών.

Ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς και γονείς αλλά και με τους μαθητές, στους οποίους ευχήθηκε να έχουν μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης τόνισε:

«Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι δίπλα στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα την πρώτη ημέρα του νέου σχολικού έτους. Η φετινή χρονιά ξεκινάει με νέα δεδομένα και χωρίς τα προβλήματα που δημιούργησε ο covid ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι γίνει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε η φετινή χρονιά να είναι περισσότερη οργανωμένη από ποτέ, με το Υπουργείο να έχει ήδη γνωστοποιήσει τα χρονοδιαγράμματα, να έχει προχωρήσει σε πάνω από 25.000 μόνιμες προσλήψεις και τους αναπληρωτές να έχουν αναλάβει ήδη υπηρεσία».