Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (22 Σεπτεμβρίου 2022) το μεσημέρι στην Ημαθία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά 10 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης, σπόροι κάνναβης και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

·         https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/788378032382805

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω προχθές (21 Σεπτεμβρίου 2022) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς προσπάθησε να διαρρήξει οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 11ης Σεπτεμβρίου 2022 προσέγγισε ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή της Ημαθίας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού της αφαίρεσε από τον λαιμό μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Στη συνέχεια διέφυγε με όχημα, στο οποίο την ανέμεναν, ημεδαπός άνδρας και άγνωστος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία.