Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (5 Σεπτεμβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 4ης Σεπτεμβρίου, αφαίρεσε από την κατοχή ημεδαπής γυναίκας μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 1.000 ευρώ.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (5 Σεπτεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 46,5 γραμμαρίων. Επίσης στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15,5 γραμμάρια κάνναβης.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθησαν χθες (5 Σεπτεμβρίου 2022) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια επιχείρησαν να διαφύγουν εγκαταλείποντας το όχημα, ωστόσο ακινητοποιήθηκαν άμεσα.

Όπως διαπιστώθηκε, μετέφεραν στο όχημα έναντι χρηματικής αμοιβής, 8 αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, για το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το προηγούμενο διάστημα από περιοχή των Αθηνών. Επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.