Έντονη αθλητική δραστηριότητα έλαβε χώρα την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 στο Παρανέστι Δράμας όπου ο συμπολίτης μας Χρήστος Σωτήρτσης υπό την αιγίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας Ελπίδα Έδεσσας και με μεγάλο χορηγό την εταιρεία ManDynamic που στηρίζει τον αθλητισμό του τόπου μας τα τελευταία χρόνια, στον μεγάλο αγώνα του υπερμαραθωνίου βουνού των 162 χιλιομέτρων, όπου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή δρομέων από διάφορα μέρη της Ελλάδος αλλά και τη συμμετοχή ένας αξιόλογου αριθμού ξένων δρομέων από Βουλγαρία και Ρουμανία.

Ο δρομέας από την Έδεσσα βγήκε όγδοος, τερματίζοντας σε 26 ώρες και 46 λεπτά, σε αγώνα που έτρεξαν μάλιστα 91 αθλητές εκ των οποίων τερμάτισαν τελικά οι 35.

Συνοδός του αθλήτη μας Χρήστου Σωτήρτση από την Έδεσσα σε αυτόν τον αγώνα και σε όλους τους προηγούμενους είναι ο Μάκης Δέλιος.

Λείαν συντόμως θα μας παραχωρήσει συνέντευξη ο Εδεσσαίος αθλητής Χρήστος Σωτήρτσης για να μας μιλήσει και για τις προηγούμενες επιτυχίες σε αγώνες δρόμους που συμμετείχε!