Το μεσημέρι της Κυριακής 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο “Φόρης Γεντζής” ο αγιασμός της FC Εδεσσαϊκός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το “παρών” έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, η οποία ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου υγεία, τύχη και κάθε καλό στη νέα σεζόν.

Τα μικρότερα τμήματα των ελπίδων του Εδεσσαϊκού σήκωσαν διάπλατα ένα πανό και έδωσαν το δικό τους σύνθημα στον φίλαθλο κόσμο όλου του κόσμου και δεν ήταν άλλο από το : ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο Πρόεδρος της FC Εδεσσαϊκός, Γιώργος Μυλωνάς, συνομίλησε με τον προπονητή της ομάδας, και εν συνεχεία εξήγησε στους ποδοσφαιριστές πως πάνω απ όλα η Έδεσσα και ο Εδεσσαϊκός είναι μια οικογένεια.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου που πήρε πρώτος τον λόγο από την οικοδέσποινα Λίνα Παπαδοπούλου, μιλώντας στους επισκέπτες, τους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές, ευχήθηκε μία χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς που θα οδηγήσει στην άνοδο της ομάδας.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Δήμος Έδεσσας θα είναι στο πλευρό της ιστορικής ομάδας και παρότι διαννύουμε μια δύσκολη περίοδο τόνισε ότι θα τα καταφέρουμε.

Παρόντες στην επίσημη πρώτη ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας,

ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής,

οι Βουλευτές της Ν.Δ. Γιώργος Καρασμάνης

και Λάκης Βασιλειάδης

καθώς επίσης και η βουλευτής της Π.Σ. ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη

όπου ευχήθηκαν στην ομάδα και τη διοίκηση ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά καθώς θα βρίσκονται και σε επικοινωνία. Ο βούλευτής της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά έχει δηλώσει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Το παρών έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας Πέτρος Γαλανός, ο επικεφαλής της Κοινωνία σε Κίνηση Γιάννης Τσεπκεντζής, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Λαμπρόπουλος και Σωτήρης Μούκας και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

 

 

 

 

 

Στο τέλος του Αγιασμού ο ιερέας που παρέστη για αυτό το πολύ σημαντικό τελετουργικό, αγίασε έναν-έναν τους παίκτες και τη διοίκηση και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και χωρίς τραυματισμούς.

Στις κερκίδες είχε πολλούς γονείς καθώς καθώς και παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ιστορικής και ένδοξης ομάδας του Εδεσσαϊκού όπου τα επόμενα χρόνια θα παίζει πλέον στο νέο γήπεδο.