Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

·   Συνελήφθη χθες (21 Οκτωβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 13,7 γραμμαρίων, 5,5 γραμμάρια κοκαΐνη και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 2.385 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

 

·   Συνελήφθη χθες (21 Οκτωβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 12,7 γραμμάρια κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένα πιστόλι με 10 φυσίγγια.

·   Συνελήφθη χθες (21 Οκτωβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 39,5 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης και ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών. Επίσης, σε παρακείμενο οικόπεδο, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 110 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη Χθες (21 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 22.15 περίπου, στην τοπική κοινότητα Παλαιόχωρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα, παρέσυρε 37χρονη ημεδαπή και τις δύο ανήλικες κόρες της ηλικίας 15 και 12 ετών, που κινούταν πεζές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης και τον τραυματισμό της 37χρονης και της δεύτερης ανήλικης. Tο όχημα εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος.