Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

·         Συνελήφθη χθες (4 Οκτωβρίου 2022) το πρωί, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 2 κιλών και 440,8 γραμμαρίων.

 

·         Συνελήφθη σήμερα (5 Οκτωβρίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του 41,5 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή και μικροποσότητα κάνναβης, που όπως προέκυψε από την έρευνα είχε προηγουμένως προμηθευθεί από ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και επίσης συνελήφθη. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών Συνελήφθησαν χθες (4 Οκτωβρίου 2022) το απόγευμα, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο αλλοδαποί άνδρες καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει σε όχημα έναν αλλοδαπό άνδρα με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης προώθησής του στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε, όπως επίσης κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.
Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο τηλεφώνησε σε ημεδαπό και με το πρόσχημα ενδιαφέροντος σε ηλεκτρονική αγγελία πώλησης οχήματος, που είχε αναρτήσει ο παθών σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών, του απέσπασε τους προσωπικούς τραπεζικούς κωδικούς του και στη συνέχεια αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 3.800 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε δύο ημεδαπούς συνεργούς του, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οποίων όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό που απέσπασε.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιούνιο αφαίρεσε από περιοχή της Χαλκιδικής ένα όχημα. Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα στην ίδια περιοχή και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.