Η μελέτη αφορά 4 μονοπάτια που ξεκινούν από τα όρια του αστικού ιστού της Έδεσσας και διασχίζουν τους δύο κύριους λόφους Βόρεια της πόλης την Μαύρη Κορυφή και το λόφο 606. Ενημερωτικής πινακίδες υποδοχής βρίσκονται στην έναρξη των Μονοπατιών,στο Πάρκο Νίκης, στα Νεκροταφεία, στο ΦΟΕ και στον Λόφο 606) δείχνοντας τη πορεία, το χρόνο και την απόσταση του κάθε μονοπατιού.
Οι διαδρομές διασχίζουν πανέμορφα δάση πεύκου και δρυός συναντώντας αρκετά σημεία ενδιαφέροντος και κάποια άλλα με απεριόριστη θέα. Η παρακολούθηση των μονοπατιών μπορεί να γίνει ακολουθώντας τα σημάδια με το αντίστοιχο χρώμα το κάθε μονοπατιού αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να ακολουθήσετε και το ίχνος σε κατάλληλες εφαρμογές στο κινητό τηλέφωνο αφού πρώτα κατεβάσετε το αντίστοιχο αρχείο από το site του συλλόγου μας. Το σχετικό λίνκ βρίσκεται σε αυτή τη διεύθυνση.: https://eosedessas.webnode.page/voyna/edessa/ καθώς και σε QR CODE που είναι τυπωμένο πάνω στον χάρτη.
Σύντομα με τον Σύλλογό μας θα γίνουν οργανωμένες εξορμήσεις και δράσεις για όλους!
Σας περιμένουμε!
Mε πρωτοβουλία του Συλλόγου επίσης το Σάββατο 19-11-2022 έγινε καθαρισμός ανάδειξης της βρύσης του Δασαρχείου που είχε χτιστεί με την αναδάσωση το έτος 1977.