Την άψογη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με τον Αστυνομικό Διευθυντή, τους Αξιωματικούς και τα στελέχη της Αστυνομίας Πέλλας εξήρε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής κατά τη συνάντησή του, σήμερα στην Έδεσσα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο κ. Τζαμτζής υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ. Θεοδωρικάκο, στο Διοικητήριο και συζήτησε μαζί του για την υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων και θέματα που αφορούν σε ζητήματα ασφαλείας της περιοχής της Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης έδωσε έμφαση στην ανάγκη να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα, με έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή, επισημαίνοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι αστυνομικοί ώστε να καλύψουν κάθε ανάγκη. Τόνισε την αμέριστη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας σε ζητήματα ασφάλειας και τις  παρεμβάσεις της σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ο κ. Τζαμτζής έδωσε έμφαση στα θέματα οδικής ασφάλειας, επισημαίνοντας τη συμβολή της αστυνομίας αλλά και την συνεισφορά της Π.Ε. Πέλλας, μέσα από έργα και παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

« Στην Πέλλα δίνουμε μεγάλη έμφαση στην οδική ασφάλεια» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης. «Πέρα από την αστυνόμευση των δρόμων, που είναι  αισθητή σε καθημερινή βάση και εμείς, ως Περιφερειακή Ενότητα, με έργα και παρεμβάσεις,  προσπαθούμε να περιορίζουμε τους παράγοντες τροχαίων ατυχημάτων.  Μέσα από προγράμματα που υλοποιούμε, βελτιώνουμε την κατάσταση του οδοστρώματος, φωτίζουμε γέφυρες και επικίνδυνα σημεία, τοποθετούμε στηθαία ασφαλείας  και διαγραμμίζουμε τους δρόμους στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό δίκτυο της περιοχής ευθύνης μας».