Ανήμερα της γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Προύσης κ. κ. Ιωακείμ επισκέφθηκε τον Ιορδάνη Τζαμτζή, στο Γραφείο του στην έδρα της Π.Ε Πέλλας, στην Έδεσσα, μεταφέροντας την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας υποδέχθηκε θερμότατα τον Σεβασμιώτατο, καθώς συνδέεται μαζί του με πνευματική σχέση και φιλία και συζήτησε μαζί του για θέματα της  Πέλλας αλλά και τα ζητήματα αιχμής στη λειτουργία του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

«Γνωρίζουμε και εκτιμούμε ιδιαιτέρως τον Ιορδάνη Τζαμτζή, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη μέχρι τον τελευταίο Κληρικό. Είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος που υπηρετεί το δημόσιο τομέα και τον αγαπούμε βαθύτατα» τόνισε ο Μητροπολίτης Προύσης μετά τον εγκάρδιο χαιρετισμό με τον Αντιπεριφερειάρχη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι προϊστάμενοι των διαφόρων τμημάτων της Αντιπεριφέρειας, στους οποίους ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωακείμ ανέπτυξε το όραμα των Μητροπόλεων που δημιουργήθηκαν πρόσφατα στις παλιές πατρίδες, που είναι, όπως τόνισε, η διατήρηση της ιστορικής μνήμης μέσα από εκδηλώσεις και η πνευματική στήριξη των ορθοδόξων πληθυσμών, που διαβιούν σήμερα στις αλησμόνητες πατρίδες.

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής υποδέχθηκε με δώρα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσης και εκείνος ανταπέδωσε προσφέροντάς του εικόνα και  λεύκωμα για τα «50 χρόνια σιωπής και προσμονής της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης».

Ο κ. Ιωακείμ χαιρέτησε εγκάρδια έναν έναν τους εργαζομένους, απευθύνοντας ολόψυχες ευλογίες για Θεία Προστασία από κάθε κακό και την ευχή να επισκεφθεί σύντομα και πάλι την περιοχή μας.