Εξιχνίαση απάτης Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 6 ατόμων, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Μάιο του 2021, άγνωστος συνεργός τους, με το πρόσχημα πώλησης αγροτικού μηχανήματος μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασε από ημεδαπό άνδρα το χρηματικό ποσό των 33.600 ευρώ, τα οποία μεταφέρθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς των παραπάνω ατόμων.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθη χθες (15 Νοεμβρίου 2022) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε νωρίτερα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, να μεταφέρει σε όχημα 5 ομοεθνείς του, από τους οποίους ένας ανήλικος, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, όπως επίσης 4 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 125 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του αλλοδαπού.
Συλλήψεις για ναρκωτικά

·   Συνελήφθη χθες (15 Νοεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 73,4 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και χρηματικό ποσό 1.150 ευρώ.

 

·   Συνελήφθη χθες (15 Νοεμβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 153 γραμμαρίων.

Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα και ώρα 11.45΄περίπου στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νιγρίτας – Ανθής, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 72χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε με Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 72χρονου οδηγού ο οποίος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Επίσης από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε και ο 46χρονος οδηγός του επιβατικού οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.