Εξιχνίαση κλοπών ·   Συνελήφθη χθες (3 Νοεμβρίου 2022) τα ξημερώματα στις Σέρρες, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα, προσπάθησε να διαρρήξει δύο καταστήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εισέλθει στο εσωτερικό τους. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως τα ξημερώματα της 2 Νοεμβρίου, παραβίασε επιπλέον 4 καταστήματα στην πόλη των Σερρών, σε ένα από τα οποία αφαίρεσε χρηματικό ποσό 40 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και γάντια που χρησιμοποιούσε.

·   Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 17ης Οκτωβρίου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, η γυναίκα μπήκε παράνομα σε οικία ημεδαπής, από όπου αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 4.500 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που την ανέμενε ο προαναφερόμενος άνδρας και ακόμη μία άγνωστη συνεργός τους.

·   Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 14 έως 29 Οκτωβρίου 2022 σε περιοχή του Κιλκίς, παραβίασε συνολικά 4 οχήματα, από όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και αντικείμενα, συνολικής αξίας 115 ευρώ.

Σύλληψη για ναρκωτικά ·   Συνελήφθη χθες (3 Νοεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή, 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 4 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην οικία του και σε αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 4 κιλών και 494 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/869675514393189

 

·   Συνελήφθη χθες (3 Νοεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ø  ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 897 γραμμαρίων,

Ø  2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

Ø  χρηματικό ποσό 380 ευρώ και

Ø  1 κινητό τηλέφωνο.