Ενισχύεται η οδική ασφάλεια στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με την κοπή χόρτων και δέντρων, στο σύνολο του οδικού δικτύου της επικράτειάς της. Η σχετική σύμβαση υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη, Ιορδάνη Τζαμτζή και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας ΤΟΜΗ ΟΕ, είναι συνολικού προϋπολογισμού 164.656,10 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και έχει διάρκεια 18 μήνες (έως 16-06-2024).

Η Σύμβαση περιλαμβάνει κοπή χόρτων, καθαρισμό οριογραμμών, ερεισμάτων, τάφρου, κοπή ή και εκρίζωση δέντρων, βοτάνισμα κτλ.

«Πρόκειται για τη συνέχεια μιας συστηματικής προσπάθειας, που στοχεύει στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, με παρεμβάσεις που αποκαθιστούν το εύρος του οδοστρώματος, διευκολύνουν την ορατότητα, ιδιαιτέρως στις διασταυρώσεις και εγγυώνται την απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. «Δεν θα κουραστούμε να επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας, που διασφαλίζουν την άνετη μετακίνηση των ανθρώπων και την απρόσκοπτη διακίνηση εμπορευμάτων».