Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη βραδινή εκδήλωση πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο χώρο πλησίον της φάτνης στην Παραμυθούπολη, η ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών με διάφορες μουσικές δράσεις της. Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης, Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι: «Τα Χριστούγεννα, που με την χάρη του Θεού γιορτάζουμε και φέτος, μας δίνουν την ευκαιρία να εμβαθύνουμε στο Μυστήριο της Αγάπης του Θεού. Πολλά και ανεκτίμητα είναι τα δώρα του Θεού σε μας. Το μεγαλύτερο όμως δώρο είναι η ενανθρώπηση του Μονογενούς Του Υιού, χωρίς την οποία θα είμασταν ακόμα απελπισμένοι, αιχμάλωτοι του διαβόλου και του αιωνίου θανάτου.


Ευχαρίστησε επίσης όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην Χριστουγεννιάτικη αυτή μελωδική εορτή, τους μουσικούς, τον Βαγγέλη Πασχαλίδη, υπεύθυνο σαντουριών και χορωδίας ΕΝ-ΕΙΤΕ, την Μελίνα Μπιτζίδου, υπεύθυνη της παιδικής χορωδίας, τους Γιάννη Παπαλέξη και Γεωργία Σάλιαρη, υπεύθυνους των τμημάτων κιθάρας, την Έλια Γκούση, υπεύθυνη μονωδίας όπως και όλους τους συντελεστές, μικρούς και μεγάλους, της βραδιάς που περιελάμβανε παραδοσιακά κάλαντα αλλά και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα τμήματα κιθάρας και μονωδίας.

Ο κόσμος γέμισε τον χώρο γύρω από την φάτνη, χειροκρότησε τα παιδιά και ενίσχυσε το Γεύμα Αγάπης περνώντας από το Σπιτάκι της Αγάπης δίπλα στην φάτνη.