Στους γιορταστικούς ρυθμούς και στο πνεύμα των Χριστουγέννων  και της αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά 2023 κινείται κι αναπνέει ο Δήμος Σκύδρας, όπως όλη χώρα.

Το Δημαρχείο, οι είσοδοι της πόλης, οι κεντρικοί δρόμοι, οι πλατείες, τα καταστήματα, η πεζογέφυρα του Σιδηροδρομικού Σταθμού, τα μπαλκόνια των σπιτιών έχουν στολιστεί και φωταγωγηθεί συνθέτοντας ένα μαγευτικό σκηνικό.

Η φάτνη, που τοποθετήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας αναπαριστάνοντας τον ενανθρώπιση του Θείου Βρέφους, μας υπενθυμίζει τη Θεία Αποστολή για τη σωτηρία του ανθρώπου.

Το χωριό του Άγιου Βασίλη κι ο μεγάλος παιχνιδόκοσμος στην πλατεία Δημοκρατίας προσελκύουν και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων προσφέροντάς τους γιορτινές λιχουδιές, ποτά, χαρά και ψυχαγωγία.

Τις ημέρες αυτές η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου υποδέχθηκε με τους συνεργάτες της στο Δημαρχείο σχολεία, συλλόγους, τη Φιλαρμονική της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού  που έψαλλαν τα Κάλαντα αλλά και συμπολίτες μας κι επισκέπτες ανταλλάσοντας ευχές για Καλά κι Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία, προκοπή, αλληλεγγύη και ειρήνη για όλον τον κόσμο!