Σήμερα είχαμε το τραγικό φινάλε μιας φαρσοκωμωδίας που έπαιζε επί τρία συναπτά έτη η κυβέρνηση με τους επιλαχόντες των Σχεδίων Βελτίωσης του 2018.

Ο εμπαιγμός εκατοντάδων αγροτών από την Πέλλα ολοκληρώθηκε ανακοινώνοντας δυστυχώς ότι δεν θα τους εντάξει στο πρόγραμμα.

Αντί να είναι σκεπτικοί που τόσες χιλιάδες αγρότες σε όλη τη χώρα δεν θα καταφέρουν να επενδύσουν στο επάγγελμα τους, πανηγυρίζουν για την υψηλή απορροφητικότητα που και καλά έχουν, αποκρύπτοντας βέβαια τη σκανδαλώδη μεθόδευση για κατασπατάληση των πόρων, αφού εντός της ίδιας Περιφέρειας το ίδιο μηχάνημα πληρώθηκε έως και με διπλάσια τιμή από το ένα Σχέδιο στο Άλλο.

Έτσι λοιπόν απορροφήθηκαν- κατασπαταλούμενοι – οι πόροι και βγαίνοντας κερδισμένοι οι ημέτεροι και όχι οι αγρότες. Όσο για την περί ου ο λόγος  αποδοτικότητα και αναβάθμιση του αγροτικού τομέα μας υπόσχονται σύντομα άλλον έναν εμπαιγμό, ένα νέο Πρόγραμμα το οποίο δεν φτάνει για πάνω από 5000 αγρότες την ώρα που μόνο οι Νέοι Αγρότες του 2021 είναι 14000, άρα πάλι οι νυν επιλαχόντες δεν θα χωράνε!

Να τους θυμίσουμε λοιπόν ότι επι ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν είχαμε επιλαχόντες μη εντασσόμενους αγρότες, γιατί πολύ απλά ο Αγροτικός τομέας αποτελούσε προτεραιότητα για εμάς και ξέραμε πως να τον βοηθήσουμε.

Εσάς, είτε δεν σας αφορά ή είστε ανίκανοι ! Ότι και από τα δύο να συμβαίνει είναι η ώρα να αποχωρήσετε.

 

 

 

Κική Παπαδάκη

Σύμβουλος Αγροτικών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ