Η κα. Παπαδάκη επισκέφθηκε χθες στους δρόμους τους αγρότες, ως βαθύς και επιστημονικός γνώστης των αγροτικών, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει μαζί τους προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τις δίκαιες διεκδικήσεις τους  και προέβει στις σχετικές δηλώσεις.
“Ο αγροτικός κόσμος δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια, ήρθε η πανδημία, ακολούθησε ο πόλεμος και η εκτόξευση των τιμών των εφοδίων και η κυβέρνηση αντί να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα από τη ρίζα τους νόμιζε ότι θα μοιράζει τις υποσχέσεις σαν ασπιρίνες και θα περάσουν όλα !
Η κοροϊδία έχει χτυπήσει κόκκινο, κινδυνεύει άμεσα η βιωσιμότητα των Αγροτών μας αλλα  ακόμα και τα πιο απλά θέματα μοιάζουν με βουνά που πρέπει να διαβουν εκεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Το καμπανάκι της διάλυσης έχει χτυπήσει εδώ και καιρό δεν είναι τυχαίο ότι πάνω από 130 υπάλληλοι έχουν φύγει από τον ΕΛΓΑ μέσω της κινητικότητας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Αλήθεια, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν εκεί στην Αχαρνών τα προβλήματα ή μήπως τους βολεύουν, ώστε να εγκαθιδρύσουν μια νέα τάξη πραγμάτων.
Οι αγρότες δεν έχουν άλλο τρόπο από το να κατέλθουν σε κινητοποιήσεις για να δικαιωθούν, όλοι εμείς πρέπει να είμαστε στο πλευρό τους στα δίκαια αιτήματα τους.”
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΙΚΗ
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ
Σύμβουλος Αγροτικών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων