• Συζήτησαν για προβλήματα του Δήμου Πέλλας και ιδιαίτερα για το κτιριακό πρόβλημα του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών.

 

 

Συνάντηση είχε εχθές το πρωί (18-1-2023) στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση, που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα,  είχανε να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πέλλας καθώς επίσης και οι μεταρρυθμίσεις που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ιδιαίτερα ο κ. Θεοδωρίδης επεσήμανε στον αναπληρωτή Υπουργό το θέμα της κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και τις άσχημες συνθήκες όπου κάνουν μάθημα τα παιδιά.

Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα ενταχθεί προς έγκριση στην επιτροπή του Ταμείου Ανάκαμψης η κατασκευή του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ συζήτησε και τα θέματα των μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά για την συνάντηση του με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα: «Ευχαριστώ θερμά τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Είναι πάντοτε θετικός για να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόσφορο έδαφος για την εύρυθμη λειτουργία των ΟΤΑ στο δύσκολο έργο που καλούνται να υλοποιήσουν. Εμείς από τη μεριά μας, ως Συνδυασμός, εργαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα (τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό) ώστε να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα έργων ρεαλιστικό, μετρήσιμο και πάνω απ’ όλα με εξασφαλισμένους πόρους για να μην επιβαρυνθούν οι δημότες μας ούτε ένα ευρώ».