Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση κοπής της καθιερωμένης βασιλόπιτας

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από συνεργάτες και φίλους, στο Ονείρων Ζεύξη, ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, έκοψαν την καθιερωμένη πίτα με ευχές για καλή χρονιά, υγεία και αλλαγή στην διοίκηση του δήμου Πέλλας, στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, η αίθουσα γέμισε γρήγορα από πολίτες που εκπροσωπούσαν όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πέλλας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας κ. Καστερίδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναμεσά τους πολλά νέα στελέχη και ευχαρίστησε τους θεσμικούς εκπροσώπους διαφορετικών κομματικών χώρων που η παρουσία τους απέδειξε την πολυσυλλεκτικότητα του ψηφοδελτίου και τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού. Ανάμεσά τους η Συντονίστρια Αυτοδιοίκησης στην Κεντρική Μακεδονία της ΝΔ Κατερίνα Ρουσοπούλου, το μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από Κρύα Βρύση Τάκης Φωστηρόπουλος και το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας Απόστολος Βασιλειάδης.

Στην ομιλία του ο Στάθης Καστερίδης επισήμανε πως «η Πέλλα εξακολουθεί να παραμένει στο περιθώριο χωρίς να αλλάζει κάτι τόσα χρόνια. Εμείς όμως πρέπει επιτέλους να προχωρήσουμε, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Σε όλους τους τομείς! Όποιος περιδιαβεί τις πόλεις μας, τα χωριά μας και τους οικισμούς θα το διαπιστώσει».

«Η διαφορά μας με την σημερινή δημοτική αρχή του κ. Στάμκου» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καστερίδης «είναι τεράστια. Με βασικό κανόνα την αντίληψη που έχει ο καθένας μας σε ουσιαστικά θέματα που δεν λύνονται με αυτοκρατορικές συμπεριφορές. Διαχείριση της καθημερινότητας, καθαριότητα, περιβάλλον, παιδικές χαρές, εξυπηρέτηση του πολίτη, ανάπτυξη των κοινωνικών δομών, συνεργασία με όλους τους φορείς του Δήμου σε θέματα γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ έχει και σχέδιο και πρόγραμμα. Ο δήμος Πέλλας έχει λαμπρό παρελθόν, αλλά του αξίζει και ένα λαμπρό μέλλον. Τρόποι για να προσεγγίσουμε το παράδειγμα επιτυχημένων πόλεων υπάρχουν. Η ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ένας συνδυασμός με σημαντικά στελέχη, συνεργάτες και υποψηφίους διεκδικεί τη νίκη. Με νέα παιδιά που αποφασίζουν να προσφέρουν και να δουλέψουν για τον τόπο τους.

«Η δική μου φιλοσοφία είναι να συζητάμε, να προτείνουμε και να δεσμευόμαστε για όσα καθορίζουν την καθημερινότητά μας. Έχουμε όραμα και πρόγραμμα» τόνισε στην ομιλία του ο κ. Καστερίδης «για τα μικρά και τα μεγάλα που κάνουν τον δήμο μας βιώσιμο για τους κατοίκους και συγχρόνως ελκυστικό για τους επισκέπτες».

Η βασιλόπιτα, αλλά και τα μικρά πιτάκια σε κάθε τραπέζι έκρυβαν εκπλήξεις, ενώ το κομμάτι των δημοτών δόθηκε σε ένα από τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση, εκπροσωπώντας το μέλλον του δήμου Πέλλας.