Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Σωτήρης Μούκας συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Γερεμτζέ παρέδωσε στην διευθύντρια του ΕΠΑΛ Έδεσσας κα Τερζανίδου Μάνια και τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό κο Κεχαγιά, 3D εκτυπωτή.

Το ΕΠΑΛ Έδεσσας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κο Σωτήρη Μούκα για τη Δωρεά ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή στη σχολική μονάδα μας. Ευχαριστούμε επίσης τον προϊστάμενο της Β`βάθμιας Εκπαίδευσης κο Δημήτρη Γερεμτζέ μέσω του οποίου παραλάβαμε τον εν λόγω εκτυπωτή. Ο εκτυπωτής έχει τοποθετηθεί στα εργαστήρια των ηλεκτρονικών με τη συμβολή του υπεύθυνου εκπαιδευτικού κου Κεχαγιά για να χρησιμοποιείται από τους μαθητές του σχολείου μας. Μαθητές άλλων σχολείων θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τα εργαστήρια και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες του εκτυπωτή μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες που συμβάλουν στην καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών στις νέες τεχνολογίες να έχουν μιμητές.

 

 

Ενώ ο Αντιδήμαρχος κος Σωτήρης Μούκας αμέσως μετά την παράδοση, η οποία έγινε από χρήματα της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Έδεσσας, τόνισε : – “Παραδώσαμε σήμερα μαζί με το διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τον πρώτο 3D εκτυπωτή στο ΕΠΑΛ Έδεσσας. Παρέχουμε στους μαθητές όλα τα σύγχρονα μέσα που συμβάλουν στην ουσιαστική βελτίωση της εκπαίδευσης.”.