Συλλήψεις για ναρκωτικά

·   Συνελήφθη χθες (16 Ιανουαρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή του και σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ø ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 23,3 γραμμαρίων,

Ø 53 ναρκωτικά δισκία,

Ø 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και

Ø χρηματικό ποσό 1.160 ευρώ.

·   Συνελήφθη χθες (16 Ιανουαρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 565 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

 

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθη προχθές (15 Ιανουαρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 2 αλλοδαπούς άνδρες, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, με σκοπό την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των αλλοδαπών.
Εξιχνιάσεις κλοπών και απάτης ·   Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο του 2022, αφαίρεσαν τραπεζικές κάρτες δύο ημεδαπών, με τις οποίες πραγματοποίησαν αναλήψεις χρηματικών ποσών, ηλεκτρονικές αγορές και συναλλαγές, συνολικού ύψους 699 ευρώ.

·   Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, από το Δεκέμβριο του 2021 έως και τον Ιανουάριο του 2023, διέπραξε 5 κλοπές από 2 αγροκτήματα στην Πιερία, αφαιρώντας μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 3.100 ευρώ. Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων εντοπίσθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους παθόντες.