Τα μέλη του ΚΑΠΗ του νπδδ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας  ενώθηκαν και πάλι μετά την μακρά περίοδο του κοινωνικού αποκλεισμού που προκάλεσε η covid-19,  για να κόψουν την βασιλόπιτα του 2023.

Η συμμετοχή ,ο ενθουσιασμός ,η χαρά περίσσευαν σε αυτήν την συνάντηση που έγινε στην ταβέρνα «Σταθμός» την 15η Φεβρουαρίου 2023. Σύσσωμο το προσωπικό του «ΕΥ ΖΗΝ» εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και στο ΚΑΠΗ μοιράστηκε μαζί τους αυτήν την όμορφη εκδήλωση, αποδεικνύοντας πως όπου και όταν συναντιέται η Πρώτη και η Τρίτη ηλικία η ευτυχία ξεχειλίζει.

Οι ευχές για καλή υγεία πρωτοστάτησαν μεταξύ των παρευρισκομένων όπως και η επιθυμία για νέες εκδηλώσεις και συνευρέσεις στο χώρο του ΚΑΠΗ.

Την  βασιλόπιτα ευλόγησε ο πάτερ Χριστόδουλος και οι προσκεκλημένοι του Προέδρου του νπδδ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας  Γιώγα Δημητρίου που τίμησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ με την παρουσία τους ήταν ο Δήμαρχος Γιάννου Δημήτριος που ευχήθηκε η καλή υγεία και ζωντάνια της τρίτης ηλικίας να γίνει παράδειγμα για όλους  τους νεότερους ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γκιούρος Φίλιππος, ο επικεφαλής συνδυασμού  κ.Τσεπκεντζής Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Θωμάς Ευάγγελος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΕΥ ΖΗΝ».

Ο πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» τόνισε την σπουδαιότητα της ενεργούς δράσης και της συνεχούς κοινωνικοποίησης προκειμένου να υπάρχει υγιή κοινωνία και αναφέρθηκε στο προγραμματισμό των νέων δράσεων του ΚΑΠΗ μετά και την οριστική λήξη των περιοριστικών μέτρων που εξακολουθούν να εφαρμόζονται και να ισχύουν για την Τρίτη Ηλικία.