Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και σκόρπισαν κέφι, χορό και καλή διάθεση, αναφέροντας τα εξής:

«Το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι, ένας πετυχημένος θεσμός, επέστρεψε και πάλι μετά από 2 χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας! Ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων, που κορυφώθηκε με τη μεγάλη παρέλαση, για να συνεχιστεί με τα έθιμα της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

Βέβαια, πίσω από όλες αυτές τις πετυχημένες εκδηλώσεις υπάρχουν άνθρωποι που σχεδίασαν, οργάνωσαν, συνεργάστηκαν μεταξύ τους και δούλεψαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΗΚΕΔΕ, που με επικεφαλής τη Νατάσα Ιατρίδου δίνει συνεχώς εξετάσεις και περνάει με άριστα! Ο υπεύθυνος των εκδηλώσεων Ηρακλής Συμεωνίδης και όλοι εργαζόμενοι της επιχείρησης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, που με τις ιδέες τους, την οργανωτική δουλειά και την αγάπη τους για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι και την πόλη μας έδωσαν το στίγμα, καθώς και όλους τους εθελοντές που στήριξαν τις εκδηλώσεις.

Οι Σύλλογοι του τόπου μας στήριξαν για μία ακόμη φορά την προσπάθεια για αναβάθμιση των εκδηλώσεων!

Η άριστη συνεργασία μας με την Τροχαία Έδεσσας και τον Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Χριστοδουλου, καθώς και την Πυροσβεστική και τον Διοικητή κ. Απόστολο Κώνστα, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά! Τους ευχαριστώ θερμά!

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το απευθύνω στον συγκλονιστικό κόσμο της Έδεσσας, που πλαισίωσε τις εκδηλώσεις και χάρηκε μαζί μας αυτή την εορταστική περίοδο!

Καλή Σαρακοστή σε όλες και σε όλους».