Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

Ταυτόχρονα, θα  αποκλειστεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως την έξοδο προς την τοπική κοινότητα Κλειδίου και στον κλάδο εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου στον αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη/Αθήνα.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών και συγκεκριμένα:

  • Με κατεύθυνση από Κατερίνη προς Βέροια, στον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.
  • Με κατεύθυνση από Βέροια προς Κατερίνη, στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μεθώνης θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
  • Με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Βέροια, θα εξέρχονται στον ανισόπεδο κόμβο Αξιού της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Αθανασίου θα εισέρχονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. Στη συνέχεια θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αλεξάνδρειας και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.
  • Με κατεύθυνση από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Για τα φορτηγά οχήματα βάρους άνω των 20 τόνων:

  • Με κατεύθυνση από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών και στη συνέχεια στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.
  • Με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Βέροια, μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.