Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το έργο της ΔΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά.  Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου σε κεντρικά σημεία της πόλης, παρέχοντας τη δυνατότητα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια πιο οικονομική, αποδοτική και καθαρή μορφή ενέργειας.

Ειδικότερα, εργασίες επέκτασης του δικτύου θα πραγματοποιηθούν επί της οδού Βενιζέλου (στο τμήμα που απεικονίζεται με κίτρινο χρώμα στον χάρτη που ακολουθεί), καθώς και των κάθετων οδών αυτής (από την οδό Δημάρχου Στάμκου έως και την οδό Ταβουλάρη).

Με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών, την ελαχιστοποίηση της όχλησης των κατοίκων και τον έγκαιρο και αποτελεσματικό συντονισμό με τον Δήμο Γιαννιτσών, ενθαρρύνουμε τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr/map/), καθώς μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω έργων θα ακολουθήσει αποκατάσταση του οδοστρώματος στα τμήματα των πεζοδρόμων που περιλαμβάνονται στην επέκταση του δικτύου.

 

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, ακολουθεί χάρτης με τις οδούς στις οποίες θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής του δικτύου (αποτυπώνονται με κίτρινο χρώμα) στο κέντρο της πόλης. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες των Γιαννιτσών μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 216 2000 433 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.).

 

Σημειώνεται ότι φέτος η ΔΕΔΑ προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές, με μοναδική προϋπόθεση την ενεργοποίηση της σύνδεσής τους έως τις 31/12/2023.

 

Με τη χρήση του φυσικού αερίου, οι καταναλωτές απολαμβάνουν πολλά οφέλη μεταξύ των οποίων είναι η ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, η δυνατότητα για ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα,  καθώς και το χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα.

Επιπλέον, χάρη στους «έξυπνους» μετρητές που η ΔΕΔΑ τοποθετεί σε όλους τους καταναλωτές της επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς υπάρχει πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί πληρώνοντας μόνο για την ποσότητα αυτή.