Σε ένα άριστο οικογενειακό κλίμα στον πολύ φιλόξενο χώρο του ψητοπωλείου «Γευσιδρόμιο», παρουσία του Δ.Σ., της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών παραχώρησε ο Πρόεδρος του Άρη Νησίου κος Βαγγέλης Μάινος`

 

ο οποίος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, έθεσε τους στόχους του πρωταθλήματος και συνέχισε για τον θεσμό του κυπέλλου, αφού ως γνωστό η ομάδα έχει φτάσει στα ημιτελικά και περιμένει την κλήρωση.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αερωπό Έδεσσας αφού καλεσμένος ήταν και ο έφορας της ομάδας κος Μάκης Ρόμπης λέγοντας ότι είναι αδελφικά σωματεία.

 

Ο τεχνικός της ομάδας κος Αντώνης Σαπουντζής είπε ότι καλύφθηκε πλήρως από αυτά που είπε ο Πρόεδρος και ότι συνεχίζουν τη δουλειά που έχουν ξεκινήσει στο γήπεδο.

 

Ο έφορας του Αερωπού κος Μάκης Ρόμπης είπε ότι παρακολουθεί πολλές δεκαετίες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας ένα μικρό χωριό να πρωταγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια στην ΕΠΣ Πέλλας. Συνεχίζοντας είπε ότι μεγάλα χωριά σε πληθυσμό όπως Εξαπλάτανος, Πρόμαχοι, Λουτράκι, Άψαλος, Καλύβια, Μάνδαλο κτλ δεν υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη ενώ ο Άρης Νησίου που βρίσκεται στην Α1 κατηγορία πρωταγωνιστεί και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει γήπεδο. Τέλος τους ευχήθηκε υγεία και πάντα επιτυχίες ενώ τους κάλεσε να παρευρίσκονται σε όλα τα παιχνίδια του Αερωπού Έδεσσας. Οι παίκτες μάλιστα έκαναν προβλέψεις για τον αντίπαλο του κυπέλλου, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν οι παίκτες της ομάδας έκαναν δώρο τούρτα στον γιό του Προέδρου ο οποίος είχε και τα γενέθλιά του.