Ο σφετερισμός της λαικής κυριαρχίας αποτελέι την κερκόπορτα για μελλοντικές παράνομες μεθοδεύσεις με σκοπό να πλήξουν τις ελεύθερες εκλογές.

Η κατάφωρη παραβίαση θεμελειωδών Συνταγματικών διατάξεων και την εμφανή παρερμηνεία ποινικών διατάξεων οδηγεί στην κατάλυση της Δημοκρατίας. Το μοναδικό θεσμικό εργαλείο που διασφαλίζει τους Ελληνες πολίτες είναι το σύνταγμα και ουδείς μπορει να το αμφισβητεί με πρόσθετες φωτογραφικές τροπολογίες, οι οποίες περικλείονται από τον μέγιστο φόβο της ανοδικής τάσης του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ το οποίο και ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η φωτογραφική διατάξη που φαίνεται να έρχεται την επόμενη μέρα έχει ως στόχο τον αποκλεισμό του κόμματος διότι διακυβεύεται η αυτοδυναμία της ΝΔ, σύμφωνα άλλωστε με τελευταίες δημοσκοπήσεις όπου το Εθνικό κόμμα Ελληνες αποτυπώνεται με μεγάλα ποσοστά . Αυτό οδηγεί σε πανικό τους κυβερνώντες σε τέτοιο βαθμό, που μάλιστα  φτάνουν σε σημείο να κατακρεουργήσουν και το ίδιο το Σύνταγμα.

Το πιο υποκριτικό στοιχείο της ιστορίας είναι πως θέση παίρνουν για το ζήτημα όλοι αυτοί που οδήγησαν τον ελληνικό λαο στην σημερινή εξαθλίωση . Αυτοί που παίρνανε μαύρα λεφτά από την Siemens, αυτοί που έβαζαν μάυρο χρήμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αυτοί που σήμετα ευθύνονται για την διαιώνιση των προβλημάτων του Έλληνα πολίτη.  Το ίδιο διάστημα βουλευτές έπαιρναν αναθέσεις ενώ οι πολίτες μετρούν τα χρηματά τους για να αγοράζουν είδη πρώτης ανάγκης . Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει νομική εφεδρεία και για αυτό να είναι σίγουροι.

 

Στις εκλογές θα αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός και όχι η κυβέρνηση των αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων.