Σύλληψη για κλοπές Συνελήφθη χθες (27 Φεβρουαρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς κατελήφθη να έχει παραβιάσει εγκαταστάσεις κολυμβητηρίου και να έχει αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του κολυμβητηρίου. Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 26 έως 27 Φεβρουαρίου, αφαίρεσε από αποθήκη οικίας ημεδαπού στην Ημαθία, 250 λίτρα πετρελαίου. Στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκαν επίσης ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε.
Σχηματισμός δικογραφίας για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί αρχαιοτήτων και περί ναρκωτικών Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς σε έρευνα της οικίας του σε περιοχή της Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·     1 πιστόλι και 2 γεμιστήρες,

·     52 φυσίγγια,

·     16 μαχαίρια και 1 ματσέτα,

·     2 σπρέι πιπεριού και

·     30 ναρκωτικά δισκία.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 52 τεμάχια πήλινων θραυσμάτων, τα οποία θα αποσταλούν στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για εκτίμηση.

 

Εξιχνίαση κλοπών Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 12 έως 13 Φεβρουαρίου 2023, παραβίασε κατάστημα ημεδαπού σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό 400 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησε αναλήψεις χρηματικών ποσών από ΑΤΜ και μία συναλλαγή σε κατάστημα, συνολικού χρηματικού ύψους 466 ευρώ. Επίσης διαπιστώθηκε ότι την 24η Φεβρουαρίου 2023, παραβίασε ακόμη ένα κατάστημα στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας χρηματικό ποσό.