Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών

 

Συνελήφθη χθες (2 Φεβρουαρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27 σπρέι πιπεριού, 66 συσκευασίες βεγγαλικών πολλαπλών βολών με συνολικά 1.193 βολές και 15 συσκευασίες με συνολικά 210 τεμάχια παιδικών αθυρμάτων, τα οποία διέθετε προς πώληση, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Εξιχνίαση κλοπών

 

Συνελήφθη χθες (2 Φεβρουαρίου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ανήλικος ημεδαπός, καθώς το προηγούμενο διάστημα μαζί με ανήλικο συνεργό του αφαίρεσαν δίκυκλο μοτοποδήλατο στην πόλη των Σερρών. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι ανήλικοι μαζί με ημεδαπό συνεργό τους, το τελευταίο τρίμηνο αφαίρεσαν ακόμα 4 δίκυκλα μοτοποδήλατα και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα στην πόλη των Σερρών. Τα κλεμμένα δίκυκλα εντοπίστηκαν σε περιοχή των Σερρών καλά κρυμμένα μέσα σε πυκνή βλάστηση και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (2 Φεβρουαρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο συλληφθείς μαζί με 2 συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν, επιτέθηκαν με βαριοπούλα και κοντάρι κατά των αστυνομικών, προκειμένου να ματαιώσουν τη σύλληψη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ο οποίος μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας σε νοσοκομείο της περιοχής, αποχώρησε. Από τον χώρο κατασχέθηκαν μία βαριοπούλα και ένα κοντάρι.

Τροχαίο δυστύχημα

 

Σήμερα (3 Φεβρουαρίου 2023) και ώρα 07.35 περίπου στην Αριδαία Πέλλας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 64χρονο πεζό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου ημεδαπού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.