Μέτα από αρκετούς μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να πάει σε εκλογές αφού κούρασε τους Έλληνες πολίτες, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τους φόβους και τις ανασφάλειες που τον κυριεύουν σχετικά με τα ποσοστά και την πορεία του κόμματός του.

Αυτό από μόνο του δείχνει πως δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί κρίσιμες πολιτικές καταστάσεις και πως επιβαρύνει με την παρουσία του στην εξουσία τον Ελληνικό λαό και την την πατρίδα μας.

Στα τέσσερα χρόνια που κυβερνά τη χώρα ο απολογισμός του κυβερνώντος κόμματος μόνο θετικός δεν είναι. Σκάνδαλα που ταράξανε την κοινωνία, ακρίβεια, αποτυχημένη αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, ανικανότητα διαχείρησης έκτακτων περιστάσεων, κατάχρηση και διασπάθηση του δημόσιου χρήματος και φυσικά ένα τελευταίο που συγκλόνισε τους Έλληνες, οι 110 αθώες ψυχές που χάθηκαν στα Τέμπη. Αυτό το τρομερό έγκλημα και μέχρι σήμερα κανένας τους δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.

Η λίστα της κακής διαχείρισης θεμάτων που αφορούν την πατρίδα μας δεν τελειώνει εδω. Φυσικά υπάρχουν πολλά πίσω από τους υποτιθέμενους αρίστους της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που είναι οι ίδιοι τους το βαθύ κράτος που επικαλέστηκε ανερυθρίαστα ο πρωθυπουργός και που θέλουν υποτείθεται να εξαλείψουν!
Στις 21 Μαΐου είναι χρέος όλων μας να πάμε ψηφίσουμε συνειδητά για να πετάξουμε τα ανθελληνικά κόμματα από την Βουλή για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδία μας και η Πατρίδα μας να έχει τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που της αξίζει.
ΤΣΑΜΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ(ΒΑΣΩ) ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ