Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια τελέστηκε σήμερα η δοξολογία της μεγάλης εορτής της ορθοδοξίας μας στην Αγία Σκέπη, έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Έδεσσας, Πέλλας και Αλμωπίας υπό τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Κατόπιν στο Ηρώων της πόλης μας με μια λαμπρή τέλεση, κατέθεσαν στεφάνια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κος Τουρνάς, ο Αντιπεριφερειάρχης μας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκπρόσωπος της βουλής Γιώργος Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου,  ο Στρατηγός και Διοικητής ΙΙας Μ/Κ ΜΠ Ηλιόπουλος Άρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Πέλλας κος Περδικάτσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας Πέτρος Γαλανός κ.π.α. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησε ο Εθνικός μας Ύμνος από τη Φιλαρμονική Έδεσσας που πραγματικά κάθε χρόνο μας τονώνουν την υπερηφάνιά μας.

 

Παρακάτω παραθέτουμε φωτογραφίες από τα τεκτενόμενα της λαμπρής ημέρας.

Σύσσωμμος ο Εδεσσαϊκός λαός βγήκε για να χειροκροτήσει τα παιδιά και τον Ελληνικό Στρατό μας, εις μνήμην της μεγάλης γιορτής της ορθοδοξίας μας, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου για τις θυσίες των προγόνων μας για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι και εθνικά ανεξάρτητοι.