Ποικιλία προϊόντων σε πολύ καλές τιμές θα βρουν οι καταναλωτές, αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας, με αφορμή το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα.

Προσδοκίες για αύξηση της κίνησης στα εμπορικά καταστήματα κατά την εορταστική περίοδο, έχει ο εμπορικός κόσμος της Έδεσσας αφού το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά υποτονικό.

Με αφορμή την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας δήλωσε: «Σας περιμένουμε στα εμπορικά καταστήματα, στο κέντρο του νομού Πέλλας ,στην όμορφη πόλη μας την Έδεσσα να κάνουμε τα ψώνια μας και για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Πάσχα.
Παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από την ενεργειακή κρίση, τα καταστήματα δίνουν μία νότα αισιοδοξίας καθώς και οι ανοιξιάτικες ημέρες μας μεταφέρουν στο κλίμα των ημερών, προσφέροντας ταυτόχρονα ποικιλία προϊόντων σε πολύ καλές τιμές».

Tο προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο του Πάσχα 2023 και της θερινής περιόδου, έχει ως εξής:
Επισκεφθείτε την σελίδα του συλλόγου μας & ενημερωθείτε