Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης σε συνέχεια των περιοδειών του σε δομές και υπηρεσίες της Πέλλας, έμεινε σήμερα στα Γιαννιτσά και το πρωί επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Τομέα Γιαννιτσών του ΕΚΑΒ, όπου συνομίλησε με τα στελέχη των σωμάτων για τα ζητήματα που τους απασχολούν, ευχαριστώντας για την εξαιρετική συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας που ολοκληρώνεται.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής συναντήθηκε και με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας, οι οποίοι μοίρασαν λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και τσουρέκια σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, με τους οποίους μοιράστηκαν ευχές για Καλό Πάσχα.

Επιπλέον, επισκέφτηκε την Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ, όπου επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ άλλων έγινε και κέντρο απονομής συντάξεων και σήμερα παρέχει υποδειγματικές, όπως της χαρακτήρισε, υπηρεσίες προς τους πολίτες της Πέλλας.

Επισκέφτηκε επίσης το Κέντρο Προώθησης Εργασίας της ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) Γιαννιτσών, όπου χάρηκε βλέποντας να απασχολούνται αρκετά νέα πρόσωπα χάρη σε προγράμματα, σχολιάζοντας πως το τόσο αναγκαίο επιπρόσθετο προσωπικό επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση των πολλών νέων έργων της υπηρεσίας.

Τέλος, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε το Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ», όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της δομής που όπως ανέφερε προσφέρει τόσα πολλά σε παιδιά που αξίζουν πραγματικά τη βοήθειά μας.