Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκα σήμερα την Έδεσσα και συγκεκριμένα την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας.

Όπως τόνισε, είναι σημαντικό να μην λησμονούμε τα στελέχη των κρατικών υπηρεσιών που βρίσκονται 24 ώρες και 365 ημέρες στις επάλξεις για τη διασφάλιση του τρόπου ζωής μας.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής επισκέφτηκε διαδοχικά την Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ, την Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ και το Κέντρο Ημερήσια Φροντίδας Ηλικιωμένων (Γηροκομείο) του Δήμου Έδεσσας στο Εκκλησιοχώρι.

Όπως ανέφερε στους υπαλλήλους αλλά και στους ωφελούμενους, η πρόσβαση των πολιτών της Πέλλας σε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας και Φροντίδας, καθώς και η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, στον τόπο τους, αποτελούν προτεραιότητες για την επόμενη τετραετία.

Ο Λάκης Βασιλειάδης σχολίασε πως τα τελευταία χρόνια είδαμε σαφή βελτίωση στην ψηφιοποίηση, την απονομή συντάξεων, και γενικώς στην ταχύτητα και την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Πρόσθεσε πως «πάνω σε αυτή τη βάση πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε το Κράτος που δουλεύει για τον πολίτη και όχι εις βάρος του πολίτη. Το Κράτος που αξίζουμε.»